2K Over Mould Mould

Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

2K Over Mould Mould

Detil Produk

Tanda Produk

Cetakan dua warna (2Kmold):Dua jinis bahan palastik dibentuk suntik dina mesin cetak suntikan anu sami, sareng dicetak dina dua bagian, tapi produkna ngan ukur sakali cetakan. Umumna, prosés citakan ieu disebut ogécetak suntikan bahan ganda, biasana réngsé ku hiji sét kapang, sareng meryogikeun mesin cetak suntikan dua warna khusus.
Kaping-kapang kapang:Dua jinis bahan plastik henteu merta suntikan dibentuk dina mesin cetak suntikan anu sami, sareng dicetak dina dua bagian; saatos produk dibawa kaluar tina sét kapang, éta disimpen dina sét kapang anu sanés pikeun citakan suntikan anu kadua. Ku alatan éta, sacara umum, prosés citakan ieu biasana dilengkepan ku dua sét kapang, tanpa peryogi warna dua khususmesin citakan suntik.

Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Pikeun Permintaan Perdagangan

Hubungi Kami Ayeuna

+86 13922865407

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!