Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Pra kapang Deformasi

Detil Produk

Tanda Produk

Ngeunaan hawa otomatis & bak cai,kipas & kipas kipas bagian radiator kapang plastik, kualitas ngadalikeun desain sareng pabrik langkung sesah tibatan jinis normal, sabab bagian jinis ieu biasana dicetak ku bahan PA6 (PA66) / PP + GF (30-35%) sanyawa, sareng ieu jenis bahan gampang janten deformasi nalika prosés nyetak, sareng ukuran produk anu cocog gampang kaluar tina kasabaran. Ku alatan éta, wawuh jeung teratur deformasi na, maka pikeun ngalakukeun desain pre-deformasi dumasar kana pangalaman jeung Analisis CAE hasilna prosés desain awal parantos janten konci pikeun kasuksésan pembuatan kapang. urang nyauran jinis kapang ieu salaku kapang pra-deformasi.

Kapang Enuo Tim gaduh langkung ti 10 taun pangalaman dina pembuatan kapang pra-deformasi, sareng parantos dilayanan Valeo, Mahle-behr, Delphi sareng palanggan bagian otomotif anu terkenal di dunya. wilujeng sumping komunikasi sareng kami ngeunaan kapang pra-deformasi.

Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Pikeun Permintaan Perdagangan

Hubungi Kami Ayeuna

+86 13922865407

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!