Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Ukuran Badag ageung

Detil Produk

Tanda Produk

Urang tiasa ngarancang produk numutkeun conto konsumén urang atanapi ideu. Insinyur urang gaduh pangalaman anu euyeub dina desain produk. Kami nganggo pangénggalnaParangkat lunak AUTOCAD. Urang tiasa nguji desain urang ku analisis simulasi pikeun mastikeun desain na tiasa dianggo dina istilah anu saé.

Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Pikeun Permintaan Perdagangan

Hubungi Kami Ayeuna

+86 13922865407

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!