Ngadamel Cetakan

Dongguan Enuo Mould Co., Ltd. mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Ngadamel Cetakan

Kami nyayogikeun rupa-rupa layanan kréatip

2K Over Mould Mould

2K Over Moulding Mold in Germany

Maca deui

Ukuran Badag ageung

Big Size Mold in Germany

Maca deui

Multi-Rongga kapang

Multi-Cavity Mold in Germany

Maca deui

Pra kapang Deformasi

Pre Deformation Mold in Germany

Maca deui

Precision kapang

Precision Mold in Germany

Maca deui

Uncrewing kapang

Unscrewing Mold in Germany

Maca deui

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!