Ngahubungi

Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, bisnis inti nyaéta desain kapang plastik sareng manufaktur. Salajengna, kapang Enuo mangrupikeun pabrik OEM anu kalibet dina bagian-bagian logam mesin Machining, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik cetakan, nyemprot sareng dirakit.

Kirim pesen

Kéngingkeun Quote

Senang ngabantosan anjeun

Kontak sareng Kami

Alamat

: Lantai ka-1, Gedong C, Taman Industri Huihong, No.170, Jalan Huancun, désa Jinxiaotang, Kota Fenggang, Kota Dongguan, Cina.

Telepon:

+ 86-769-89891080

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!