Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Uncrewing kapang

Detil Produk

Tanda Produk

Seueur produk industri sareng produk sipil ngagaduhan desain benang internal sareng éksternal, sareng ngarengsekeun palastik partde-mouldmasalah mangrupikeun konci pikeun desain kapang sapertos kitu. Sacara umum, aya dua jinis cara pikeun ngungkulan bagian plastik tina benang: ngetik hiji, metode tina dipaksa de-citakan; tipe dua, bagian palastik kalayan benang jero, kakuatan résin tinggi sareng presisi benang tinggi, anu kedah diputer sareng ditarik. Dina struktur rotary unthreading, éta dibagi kana decoupling manual sareng unthreading. Efisiensi produksi kirang, tapi struktur kapang saderhana, sareng éta cocog pikeun produksi angkatan alit; benang otomatis (un-screwing)efisiensi panyabutan tinggi, kualitas stabil, sareng éta cocog pikeun produksi masal. Dina struktur kapang unthreading rotary otomatis, masalah sapertos stabilitas sareng kepraktisan kedah direngsekeun.Kapang Enuo tiasa ngarancang sareng ngadamel struktur kapang de-molding otomatis pikeun ranté, rak sareng pinion, tahu, motor listrik sareng transmisi sanés. Saatos panggunaan jangka panjang, struktur kapang stabil sareng dipercaya, épisiénsi produksi tinggi, sareng produk na nyumponan sarat praktis.

Gauge in germany
Gauge in germany
Pikeun Permintaan Perdagangan

Hubungi Kami Ayeuna

+86 13922865407

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!