Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Precision kapang

Detil Produk

Tanda Produk

Cetakan presisi tinggi hartosna ukuran produk anu dicetak leutik, konsistensi na luhur pisan, tapi biayana mahal; éta ngalibatkeun komponén optik, komponén alat listrik, sareng industri éléktronika konsumén. Kapang kalayan prosés struktural rumit diperyogikeun pikeun ngawujudkeun seueur fungsi dina ukuran kapang alit. sarengmulti-rongga tapi mastikeun sadayana rongga bagian konsistensi dimensi.

Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Pikeun Permintaan Perdagangan

Hubungi Kami Ayeuna

+86 13922865407

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!