Dongguan Enuo Mould Co., Ltd. mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Bagian Otomatis

Kami nyayogikeun rupa-rupa layanan kréatip

Hawa Udara & Tangki Cai

Auto Air & Water Tank in Germany

Maca deui

Bemper otomatis

Auto Bumper in Germany

Maca deui

Panutup Mesin Otomatis

Auto Engine Cover in Germany

Maca deui

Kipas Otomatis & Kipas Udang

Auto Fan & Fan Shroud in Germany

Maca deui

Otomatis Grille motong

Auto Grille Trim in Germany

Maca deui

Manifold Asupan Otomatis

Auto Intake Manifold in Germany

Maca deui

Otomatis Sunroof

Auto Sunroof in Germany

Maca deui

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!