Anggota Tim Inti

Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik cetakan, panyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Anggota Tim Inti

Pikeun Permintaan Perdagangan

Hubungi Kami Ayeuna

+86 13922865407

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!