Teu masalah B2B ATAWA PROYEK B2C, URANG PISA NYAHO ideu anjeun

Maca deui
FOKUS DINA GAMBAR 21+ Taun:
HIJI STOP JUMLAH PROVIDER SOLUSI PLASTIK
Make prototypes by 3D printing or CNC

PRODUK PROTOTYPE

Ngadamel prototipe ku percetakan 3D atanapi CNC

Maca deui
Precise machines to machine precise metal parts

MESIN CNC

Mesin tepat pikeun mesin bagian logam tepat

Maca deui
Assembly fixture and measurement gauge making

NYIEUN GAUGE

Majelis perlengkapan sareng pangukuran ngukur

Maca deui
Prototype / Mass production plastic & die-casting mold making

NYIEUNAN METAK

Prototipe / Plastik produksi masal & pembuatan kapang paeh-casting

Maca deui
Plastic & silicon & die-casting parts production

GETARAN Plastik

Produksi bagian plastik & silikon & paeh-casting

Maca deui
enuo-mold-about

Ngeunaan ENUO MOLD

-Kecap kedah tulus sakumaha janji hutang!

Perusahaan ngahontal pamindahan pabrik anyar dina bulan April 2017, luas pabrik taman industri anyar 2.000 méter pasagi, anu dieusian ku mesin pusat presisi CNC, mesin percikan EDM, mesin panggilingan, mesin grinding, uji coba sareng alat-alat sanés anu langkung lengkepna tina 30 sét, ogé tilu kelompok majelis kapang anu kalebet. Béngkél bango angkat beurat maksimal 15 ton, kalayan kaluaran taunan 100 sét, sareng cetakan ageung beuratna dugi ka 30 kamampuan Ton.
Kompetisi di pasar kapang, daya saing inti perusahaan asalna tina tim rékayasa sareng manufaktur anu ngalaman. Proyék, desain sareng ngadamel anggota manajemén inti sadayana gaduh pangalaman kerja praktis di toko damel salami mangtaun-taun, sareng gaduh langkung ti 10 taun pangalaman manajemén departemén, ogé ahli dina koordinasi sumberdaya pikeun méréskeun dua titik nyeri industri utama- kualitas sareng tenggat waktos. Diantarana, tim desain langsung kalibet dina desain kapang tina lampu otomatis Marelli AL / Magna / Valeo; Mahle-Behr hawa & tank otomatis cai sareng kipas kipas bagian kurung; Bagian sunroof otomatis Inalfa; Bagian asesoris interior sareng éksterior HCM; Bagian struktur otomatis INTEC / ARMADA (Nissan), bagian rumah tangga LEIFHEIT. Tim proyék parantos ngarahkeun pamekaran cetakan tina bak udara / baki cai / saluran cai & cai Valeo sareng bagian kipas pendingin; Pipa inog sareng outlet Sogefi, interior sintétik Sinocene / Toyota sareng bagian strukturna luar, bagian tanki bahan bakar EATON, saklar listrik ABB sareng produk rumah tangga IKEA.
Salaku tambahan, perusahaan ngawangun aliansi pamekaran sareng anggota grup BHD anu sanés, urang tiasa nyayogikeun jasa mandeg kalayan desain kapang sareng manufaktur, desain perlengkapan inspeksi sareng manufaktur, suntikan produk plastik, panyemprot sareng perakitan.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

BERITA PERUSAHAAN

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!