Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Which picture will you choose from the end of this artical
Kreativitas 5 Koméntar Okt-27-2020

Gambar mana anu anjeun bakal pilih tina tungtung kasenian ieu

Wah, dulur! waktos kiriman kapang anyar !! Ha, Tingali kumaha bahagia gadis pamasaran urang!

Nya, sateuacan ngeposkeun gambar ieu, dilema anu merjuangkeun haté kuring. Babaturan anu ngagaduhan konéksi "numbuIn" anu jumlahna ageung masihan kuring nasihat: Héy, harry! henteu saé pikeun ngundang budak awéwé pikeun nangtung nganggo cetakan, utamina ku rai seuri ageung! Hayu, pembuatan kapang kedah janten kasus anu serius, ok? Dupi anu téknis anu nyepeng caliper atanapi ngagambar kertas ngagentos langkung cocog?

Which picture will you choose from the end of this artical d

Pikeun waktos éta, sapertos anjeunna nunjukkeun, kuring ngahampura nyieun tim kami dina sesah, sabab naon anu kuring lakukeun nunjukkeun kesan anu teu sopan ka pamiarsa anu dipikacinta. Sigana mah panon paningal hiji-hijina tujuan pikeun posting kuring! Maka, waktos ieu kuring badé ngalakukeun sakumaha anu diusulkeun ku anjeunna, janten resmi salaku tukang "nyata"! Teras, kuring nyandak gambar anu munggaran kalayan bantuan kolega kuring sacara serius. sapertos gambar di handap ieu anu ditembongkeun, ngan ukur kapang sareng produk anu dipidangkeun di payuneun lensa kuring, resmi sareng bersih, sadayana leres. tapi kuring ngarasa aya anu leungit…

Which picture will you choose from the end of this artical c

Nalika kuring réngsé poto-poto, sareng rencanana jalan-jalan deui. Gadis "saatos 90an" urang nyarios: naha kuring gaduh poto sareng kapang ieu? Cenah mah, tangtosna! Teras anjeunna mimiti ngadamel sagala jinis pose "propésional" kalayan cetakan, sapertos ngadamel selfie pribadi, sareng padamel anu sanésna di bengkel sadayana ditutup kana kaméra tukangeun ku seuri, ujug-ujug suasana bengkel janten haneut sareng harmonis. Anggota tim kami gumbira kalayan performa na, sareng raos prestasi parantos ningalikeun dina rupa anu imut ...

Henteu leres, ngadamel pakakas kedah janten kasus anu serius sareng presisi, tapi ngalakukeun padamelan ku wanda bagja ogé tiasa penting pikeun padamel urang. Sakumaha anjeun terang, nalika waktos proyek sempit, padamel urang sering damel di lembur, bahkan sapeupeuting jaga-jaga, netepkeun janji ka konsumén urang. Aranjeunna capé sareng tegang nalika prosés, upami tiasa nunjukkeun hormat sareng apresiasi kami pikeun hasil sareng produkna, naha henteu? Nalika aranjeunna bersinar sareng "masterwork" na, naha urang henteu kedah ngantep aranjeunna nguping keprok urang? Pakakas anu tiis, tapi kahaneutan ti tim!

Ayeuna sapoé, seueur pamilik perusahaan alat anu humandeuar: Éta beuki hésé pikeun ngarékrut padamel, henteu masalah desainer, insinyur atanapi operasi mesin. hususna pikeun grup "saatos 90an", sakumaha dina pikiranana, teu aya teuing resep dina industri pembuatan kapang. Generasi anyar ngagaduhan definisi ngeunaan damel, kabagjaan janten faktor anu langkung penting pikeun ngawangun sareng nguatkeun tim.

Janten pamiarsa anu dipikacinta, naha saur anjeun nempatkeun sababaraha adegan anu bahagia dina padamelan sadidinten urang, sayah tim nalika prosésna henteu tegang ok atanapi henteu? punten nunjukkeun sikep anjeun ku milih gambar ti handap dua.

Which picture will you choose from the end of this artical b

Which picture will you choose from the end of this artical


Pos waktos: Okt-27-2020