Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Hi friends, See How American judge your molds level !
Kreativitas 5 Koméntar Jul-28-2020

Hai babaturan, Tingali Kumaha Amérika nangtoskeun tingkat cetakan anjeun!

Salaku pabrik kapang ékspor di Cina, Ngabandingkeun sareng kapang domestik, ékspor harga kapang pasti langkung luhur dina sababaraha taun ka pengker, celah disababkeun ku standar anu béda. The American Society of Plastik Industry (SPIAN-102-78) ngabagi kapang kana lima kategori. Lima jinis kapang ieu ngagaduhan syarat anu béda, sareng standar klasifikasi ngan ukur lumaku pikeun nyocogkeun kana mesin suntik anu kakuatan clamping kirang tina 400 ton.

Kali siklus hirup dugi ka 1 juta kali, khusus pikeun kapasitas produksi tinggi produk. Milih waja kapang anu pangsaéna pikeun didamel, pakait sareng cetakan kelas ieu peryogi harga anu pangluhurna. Saratna sapertos kieu:

(1) Kedah gaduh inpormasi desain kapang anu lengkep.
(2) Kaperluan karasa dasar kapang sahenteuna BHN280 (HRC30).
(3) Permukaan kapang (kalebet rongga sareng cetakan inti) sahenteuna dina rentang karasa BHN450 (48HRC), sadaya aksésoris sanés sapertos slider, lift, lift lurus, sareng sajabana kedah dikerasan.
(4) Sistem ejeksi kedah ngagaduhan sistem panduan.
(5) Gésér sampingna kedah dipasang ku pelat pakeun.
(6) Rongga kapang, inti kapang, slaider sareng bagian sanés dina kapang kedah dipasang sareng sénsip-sénsip.
(7) Ngeunaan kahirupan kapang, kualitas produk bakal turun atanapi nyetak siklus-waktos diperpanjang kusabab pipa cai anu disejukkeun dikorotan unggal dinten, janten sisipan atanapi pelat kapang disarankeun pikeun ngalakukeun pangobatan anti korosi.
(8) Sadaya kapang kelas ieu kedah dipasang sareng mékanisme clamping kapang dina garis pamisah.
14

Kelas 2

Mangrupikeun siklus kahirupan dugi ka 500,000 dugi ka 1, 000.000000 kali. Pikeun ngahasilkeun produk skala ageung, waja kualitas anu langkung saé bakal dianggo pikeun ngadamel, harga anu mahal. Saratna sapertos kieu:

(1) kedah ngagaduhan inpormasi desain kapang anu lengkep.
(2) Kaperluan karasa dasar kapang sahenteuna BHN280 (HRC30).
(3) Rongga sareng inti permukaan karasa kedah dina kisaran BHN540 (HRC 48), sadaya perlengkapan fungsional sanés kedah diubaran ku panas.
(4) Pasang sénsip sénsip dina kapang rongga, inti cetakan, slider sareng tempat anu mungkin.
(5) Sadaya kapang tina jinis ieu kedah dipasang ku mékanisme clamping kapang antara permukaan garis pamisah.
(6) Barang di handap ieu diperyogikeun atanapi henteu, gumantung kana jumlah produksi akhir. Disarankeun yén barang-barang ieu ogé ngajantenkeun cutatan anu dikonfirmasi.
Sistem panduan ejector, pelat ngagem Slider, anti-érosi Colling manifold, Éléktrop dina cetakan rongga (anti korosi).

Kelas 3

Siklus kali dugi ka 500.000 kali. Dipaké salaku produksi kuantitas tengah produk, hargana lumayan. Saratna sapertos kieu:

(1) kedah ngagaduhan inpormasi desain kapang anu lengkep.
(2) Kaperluan karasa dasar kapang sahenteuna BHN165 (HRC17).
(3) rongga sareng cetakan inti kedah ngagaduhan sahenteuna BHN280 (HRC30) karasa atanapi langkung.
(4) sadaya aksésoris sanésna bébas dipilih ku panyadia.

15

Kelas 4

Kali siklus hirup dugi ka 100.000 kali. Pikeun kapasitas produksi low produk, bahan tahan tahan ageman henteu tinggi, hargana langkung handap tina tingkat normal. Saratna sapertos kieu:

(1) Saran pikeun nyayogikeun inpormasi desain kapang.
(2) Dasar kapang tiasa janten waja hampang atanapi logam aluminium.
(3) kapang Rongga tiasa janten logam aluminium, waja hampang atanapi bahan sanés anu tiasa dikenal.
(4) Sadayana aksésoris bébas dipilih ku panyadia.

16

Kelas 5

Siklus kali henteu langkung ti 500 kali. Dipaké pikeun ngahasilkeun sajumlah terbatas conto awal, hargana murah pisan. Saratna sapertos kieu:

Struktur kapang tiasa janten bahan die-cast, résin epoxy, atanapi bahan sanés anu nyayogikeun kakuatan anu cekap pikeun ngahasilkeun jumlah bagian anu panghandapna.


Waktos Post: Jul-28-2020