Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

The solutions to control the deformation of air & water tank-modification section
Kreativitas 5 Koméntar Sep-28-2020

Solusi pikeun ngendalikeun deformasi bagian modifikasi bak air & cai

Pamiarsa anu dipikacinta, kami nyarioskeun bagian desain pikeun ngendalikeun kapang pra-deformasi dina artikel panungtung (Kumaha carana ngontrol deformasi bagian bak air & cai? -Bagian desain), tapi pikeun ngagaduhan desain anu saé nyaéta premisna, urang ogé kedah ngalakukeun seueur padamelan modifikasi pikeun nyaluyukeun diménsi numutkeun hasil pangadilan kapang anu saleresna. Sakumaha anjeun terang, bagéan anu béda ngagaduhan géométri anu béda, maka status citakan anu béda kedah cocog sareng solusi anu béda. muhun, mangga tuturkeun kuring pikeun terang solusi naon anu bakal kami laksanakeun.

Sacara umum, biasana urang peryogi 4 kali uji coba kapang pikeun nyiapkeun kapang kanggo mésér, sareng unggal sidang ngagaduhan peran pikeun nyumbangkeun cetakan lengkep.

T0:

T0 tryout mangrupikeun tindakan batin tim kami pikeun mariksa fungsi kapang, sareng mastikeun hasil tina pre-deformasi anu kami rancang atanapi didamel dina cetakan leres atanapi henteu.

aed1

Kengingkeun data bagian deformasi saleresna (Dasar tungtung permukaan, tabung orifice, liang pas, gesper perakitan ...)

Coba pikeun milarian sadaya masalah kapang, henteu masalah écés atanapi disumputkeun, contona: kapang bubuka / nutup aksi, cetakan ejeksi tindakan, bahan ngeusian status kasaimbangan, bagian status de-moulding, flash na pondok-ngagorowok jsb.

Tetep sampel dina suhu normal 24 jam kalayan status bébas, teras ngukur diménsi na (diménsi laporan ngan ukur pikeun modifikasi batin), khususna pikeun mariksa luas suku, sapertos lempeng, rata, jangkungna sareng kandelna. Kusabab leg aréa salawasna salaku datums pangukuran. Sakali laporan diménsi T0 sayogi, teras ngarobih kapang numutkeun ka éta ku las.

Tips:

Ngeunaan modifikasi diménsi saatos T0, ngan ukur paduli kana rata, lempeng sareng perpendikularitas.

T1:

Pikeun t1 tryout, biasana konsumén bakal ngiringan ngiringan sidang kapang. Sareng urang kedah sadar di handap tujuan ti T1.

Fungsi sareng gerakan kapang kedah OK, sareng status suntikan kedah dijalankeun kalayan status anu stabil.

Diménsi sampel kedah ampir ok dina lempeng daérah kaki, rata sareng jejeg.

24 jam engké, ngukur sampel (laporan diménsi lengkep bakal dikirim ka palanggan) sareng numutkeun hasil pikeun meta modifikasi kapang.

Tips:

Ngaganti baja lemes tina sisipan inti kana baja keras anu diperyogikeun. samentawis éta parios alat sareng standar bagian pikeun nyiapkeun Daptar pariksa.

Ngalakukeun sababaraha pangaluyuan alit ngeunaan lempeng, rata sareng jejeg.

Ngaoptimalkeun sadayana kasabaran posisi.

achus

T2:

Tujuan tina tryout T2 nyaéta:

95% dimensi posisi pipa, brekts sareng klip dina kasabaran. Pikeun ngukur sampel sareng parios naha aya dimensi NG tetep.

100% lempeng, rata sareng jejeg aya dina kasabaran.

Sadaya henteu cocog antara sisipan aya dina 0.1mm.

Sampel T2 kedah dikintunkeun ka palanggan pikeun fungsi sareng uji perakitan, komunikasi sareng konsumén upami aya tanggapan ti tés. Upami tanpa rékayasa robih kami bakal ngarobih kapang sakumaha jadwal.

Tips:

Ngaoptimalkeun sadaya diménsi.

T3 :

T3 tryout kapang kedah réngsé lengkep diménsi sareng conto masalah.

Tryout persetujuan alat (TA atanapi T4) kedah dijalankeun terus 2-4 jam pikeun mastikeun fungsi kapang sareng kualitas sampel. Saatos tryout réngsé tungtungna parios kapang sateuacan kiriman.

Di luhur aya ringkesan prosés modifikasi kapang pra-deformasi. inpormasi lengkep mangga ngahubungi kami ku harry@enuomold.com

Nuhun kana waktosna!


Waktos Post: Sep-28-2020