Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Don’t you think our little girl is more beautiful at tooling work-shop
Kreativitas 5 Koméntar Sep-14-2020

Naha anjeun henteu nganggap budak awéwé urang langkung geulis dina ngerjakeun toko gawé

HaHa, pikeun lalaki anu parantos damel di industri kapang salami 8 taun, kuring kedah seueur "ngadu'a", sareng anu pangheulana nyaéta: Teuing sababaraha budak awéwé disakuriling urang ... Yeh, ngan ukur nyieun banyolan, tapi ogé nyaritakeun bengkel pakakas anu sajati damel tiasa leres henteu cocog pikeun kaendahan. sabab seueur teuing padamelan aya surga, henteu beresih sareng raos rohangan diperyogikeun. Sakumaha anjeun tiasa tingali tina gambar di handap ieu, ieu mangrupikeun proyek énggal (dua cetakan anu sami) anu kami kirimkeun ka palanggan tanggal 26 Méi 2017, ieu sababna spesialis pamasaran kami anu nembongan dina gambar di luhur resep pisan, Hihihi…

2

Ukuran kapang: 1650 * 1595 * 1026, sareng beurat 13 ton.

Ok, janten salajengna, upami anjeun gaduh waktos luang, punten nuturkeun kuring pikeun terang perjalanan sihir-kumaha gambar bagian janten mesin (kapang). sapertos sadayana cetakan anu urang damel sateuacana. 
Léngkah 1: Palanggan nempatkeun urutan ku data bagian.
Narima bagian "data 2D / 3D", "ukuran mesin suntikan" sareng "bagian bahan parameter" jsb.

3

Léngkah 2: Laporan kapang-aliran sareng DFM
Ngalakukeun analisis aliran kapang, numutkeun hasil analisis pikeun ngalakukeun laporan DFM. Komunikasi sareng palanggan pikeun nangtoskeun proposal desain kapang.

4

Léngkah 3: Ngadamel kapang Desainer kapang kami bakal ngalengkepan desain numutkeun aliran kapang sareng laporan DFM. Teras kirimkeun desain ka palanggan pikeun validasi.

6

Léngkah 4: Pabrik kapang sareng perakitan
Saatos kéngingkeun persetujuan pelanggan ngeunaan rarancang kapang tungtungna, urang mimitian ngempelkeun mesin sareng perakitan bagian.

7

Léngkah 5: Sidang kapang
Sidang kapang mangrupikeun prosés anu paling penting pikeun mariksa kualitas pembuatan kapang, cobian anu pangsaéna pikeun ngabeledug masalah kapang teras direngsekeun di pabrik urang, mastikeun kapang éta tiasa dihasilkeun dina pabrik suntikan pelanggan.

8

Léngkah 6: Ngoptimalkeun kapang.
Numutkeun kana hasil uji coba kapang, kami bakal ngalaksanakeun padamelan hasil pikeun ngaoptimalkeun masalah kapang. Normalna urang bakal kapang anu diuji 1-3 kali pikeun kapang anu ngahontal syarat pelanggan.

9

Léngkah 7: Kiriman.
Saatos kéngingkeun persetujuan pelanggan pikeun kiriman kapang, kami bakal ngarangkep kapang ogé teras ngahubungi forwarder logistik pikeun nganteurkeun kapang ka palanggan.

10

Janten, sakali anjeun hoyong terang langkung seueur carita ngeunaan tim kami, mangga kontak ku: harry@enuomold.com


Waktos Post: Sep-14-2020