Budaya Perusahaan

Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Enuo Mold- Company Culture
Hurray! Kami ngalih ka Tutuwuhan énggal!
Para sahabat, wilujeng énjing sadayana! Dinten ayeuna tanggal 8 Juni 2017, kami ngahargaan pisan nangtung di dieu, ngayakeun upacara pembukaan Enuo mold Co., Ltd., sareng nyaksian momen anu teu terlupakan dina bubuka perusahaan. Hatur nuhun kana partisipasi aktif ti mitra Enuo Mould, hatur nuhun kana dukungan ...
MACA DEUI

18-06-27 |

Ku HARRY


Enuo Mold- Company Culture
Wah! pakansi éndah di pantai!
-A liburan ka pantai Dapeng mitra kapang Enuo anu dipikacinta: Iraha waé usumna ganti, dipikanyaho yén waktosna lami. Teu sadar, Agustus bakal dialihkeun tina kalénder 2018. Usum panas laun-laun, sareng usum gugur bakal datang. Pikeun sadaya mitra kapang Enuo, 8 ...
MACA DEUI

18-04-28 |

Ku HARRY


Enuo Mold- Company Culture
Panas Spring + leuweung leuweung pikeun senang!
   -Anggal ka Lembah Kaséhatan Panas Nankunshan Panas Kujang hujan sababaraha dinten sareng kuring henteu terang yén semi parantos atos. Sakali cuaca damang, kuring sadar yén usum panas parantos lami sumping. Waktos teras-terasan dina jalan anu teu disengaja urang, kalénder 2019 parantos dialihkeun dina Juni, sareng ...
MACA DEUI

17-10-27 |

Ku HARRY


Enuo Mold- Company Culture
Dinten ieu dinten lucu!
  -Lampah ka Songshan Lake April dipiharep janten usum romantis. Gempungan di tempat dimana mekar katumbiri mangrupikeun éraan jalma-jalma dina manah. Nanging, salaku molder, urang sering kedah samentawis nempatkeun sajak jantung pikeun pangiriman proyék sareng ...
MACA DEUI

17-10-27 |

Ku HARRY


Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!