Cetakan Plastik

Dongguan Enuo Mould Co., Ltd. mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Cetakan Plastik

Kami nyayogikeun rupa-rupa layanan kréatip

Bagian Otomatis

Auto Parts in Germany

Maca deui

Maot Bagian Casting

Die Casting Parts in Germany

Maca deui

Alat Kantor & Bumi

Office & Home Appliances in Germany

Maca deui

Bagian anu Tepat

Precise Part in Germany

Maca deui

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!