Jasa

Dongguan Enuo Mould Co., Ltd. mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Jasa

Kami nyayogikeun rupa-rupa layanan kréatip

Mesin Cnc

Kapang Enuo tiasa nyayogikeun palanggan kalayan jasa ngolah hiji-hiji kanggo desain bagian logam, produksi sareng perawatan permukaan. Perusahaan parantos ngempelkeun pangalaman anu euyeub dina bagian pamrosésan logam sareng kasus pangubaran permukaan salami mangtaun-taun. Perusahaan ngagaduhan alat-alat pengolahan presisi tinggi anu ti jero negeri sareng luar negeri (Sodick CNC, EDM), sareng alat-alat ukuran CMM sistem Si Rui PC kanggo nyayogikeun para nasabahpanggilingan bagian CNC ...

Maca deui

Ngukur Gauge

Kapang Enuoparantos nyayogikeun Pangukur, perlengkapan pangrojong CMM sareng lini perakitan lini produksi salami mangtaun-taun pembuatan kapang sareng penjualan. Ruang lingkup jig inspeksi nyertakeun panutup mobil sareng bagian hiasan di jero / luar.Suntik bagian kapang,Lampu otomatis sareng bagian stamping logam. Enuo Team ngandelkeun tim operasi anu éfisién, alat-alat pangolahan / pangukuran anu hadé sareng kualitas stabil pikeun teras-terasan nyayogikeun ...

Maca deui

Ngadamel Cetakan

Kapang Enuo bisnis utama nyaéta desain kapang plastik sareng manufaktur, daérah pepelakan urang 2.000 méter pasagi, anu dieusian ku pusat mesin mesin presisi, mesin percikan EDM, mesin panggilingan, mesin grinding, uji coba sareng alat-alat sanésna langkung ti 30 sét, ogé tilu kelompok majelis kapang anu kalebet. Béngkél bango angkat beurat maksimal 15 ton, kalayan kaluaran taunan 100 sét, sareng cetakan ageung beuratna dugi ka 30 kamampuan Ton.

Maca deui

Cetakan Plastik

Kapang Enuobisnis utama nyaéta desain kapang plastik sareng manufaktur, daérah pepelakan urang 2.000 méter pasagi, anu dieusian ku pusat mesin mesin presisi, mesin percikan EDM, mesin panggilingan, mesin grinding, uji coba sareng alat-alat sanésna langkung ti 30 sét, ogé tilu kelompok majelis kapang anu kalebet. Béngkél bango angkat beurat maksimal 15 ton, kalayan kaluaran taunan 100 sét, sareng cetakan ageung beuratna dugi ka 30 kamampuan Ton.

Maca deui

Produk Prototipe

Enuo kapang nganggo percetakan 3D atanapi téknologi cetakan silikon pikeun nyayogikeun palanggan kalayan layanan mandeg sapertos ngembangkeun produk gancang, pembuatan modél gancang, pakakas gancang sareng produksi masal. NgagunakeunPRO / E, SOLIDWORKS, MASTERCAM, AUTOCAD sareng parangkat lunak sanés pikeun produk internal Optimisasi struktur, desain, sareng sajabana, nyayogikeun palanggan kalayan dasar anu andal pikeun pamekaran produk énggal, uji pasar, penjualan paméran sareng manufaktur kapang.

Maca deui
Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!