Mesin Cnc

Dongguan Enuo Mould Co., Ltd. mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Mesin Cnc

Kami nyayogikeun rupa-rupa layanan kréatip

CNC Lathing

CNC LATHING in Germany

Maca deui

Panggilingan CNC

CNC MILLING in Germany

Maca deui

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!