Panggilingan CNC

Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Panggilingan CNC

Detil Produk

Tanda Produk

Kapang Enuo tiasa nyayogikeun palanggan kalayan jasa ngolah hiji-hiji kanggo desain bagian logam, produksi sareng perawatan permukaan. Perusahaan parantos ngempelkeun pangalaman anu euyeub dina bagian pamrosésan logam sareng kasus pangubaran permukaan salami mangtaun-taun. Perusahaan ngagaduhan alat-alat pengolahan presisi tinggi anu ti jero negeri sareng luar negeri (Sodick CNC, EDM), kalayan alat-alat ukuran CMM sistem Si Rui PC kanggo nyayogikeun palanggan sareng bagian panggilingan bagian CNC, mesin bubut, mesin EDM. Produk-produk kasus pamrosésan kalebet: bagian-bagian kapang cetakan, platform awan genggam, navigasi mobil, asesoris drone, perumahan audio, aksésoris pesawat tanpa awak, perumahan LED, radiator,asesoris telepon sélulér, casing alloy aluminium sareng sajabana

Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Pikeun Permintaan Perdagangan

Hubungi Kami Ayeuna

+86 13922865407

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!