Blog

Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Which picture will you choose from the end of this artical
Kreativitas 5 Koméntar 7 Juni

Gambar mana anu anjeun bakal pilih tina tungtung kasenian ieu

Wah, dulur! waktos kiriman kapang anyar !! Ha, Tingali kumaha bahagia gadis pamasaran urang! Nya, sateuacan ngeposkeun gambar ieu, dilema anu merjuangkeun haté kuring. Babaturan anu ngagaduhan konéksi "numbuIn" anu jumlahna ageung masihan kuring nasihat: Héy, harry! henteu hadé pikeun ngundang budak awéwé nangtung sareng m ...

Maca deui
How many do you know about part molding defect -marks
Kreativitas 5 Koméntar 7 Juni

Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan bagian citakan cacakan -tanda

Salami sidang kapang, cacat citakan sering kajantenan tanpa ramalan anu pasti, maka insinyur pengadilan kapang anu saé kedah gaduh pangalaman anu euyeub pikeun nangtoskeun alesan sakumaha gancangna, sabab biaya naék sapanjang waktos anu dianggo dina mesin suntik. Di dieu tim kami ngumpulkeun sababaraha ...

Maca deui
The solutions to control the deformation of air & water tank-modification section
Kreativitas 5 Koméntar 7 Juni

Solusi pikeun ngendalikeun deformasi bagian modifikasi bak air & cai

Pamiarsa anu dipikacinta, kami nyarioskeun bagian desain pikeun ngendalikeun kapang pra-deformasi dina tulisan panungtung (Kumaha carana ngontrol deformasi bagian bak udara & cai? -Bagian desain), tapi pikeun ngagaduhan desain anu saé nyaéta premisna, urang ogé kedah ngalakukeun seueur damel modifikasi pikeun nyaluyukeun diménsi numutkeun ...

Maca deui
Don’t you think our little girl is more beautiful at tooling work-shop
Kreativitas 5 Koméntar 7 Juni

Naha anjeun henteu nganggap budak awéwé urang langkung geulis dina ngerjakeun toko gawé

HaHa, pikeun lalaki anu parantos damel di industri kapang salami 8 taun, kuring kedah seueur "ngadu'a", sareng anu pangheulana nyaéta: Teuing sababaraha budak awéwé disakuriling urang ... Yeh, ngan ukur nyieun banyolan, tapi ogé nyaritakeun bengkel pakakas anu sajati damel tiasa leres henteu cocog pikeun kaendahan. sabab seueur teuing padamelan aya surga, ...

Maca deui
Hi friends, See How American judge your molds level !
Kreativitas 5 Koméntar 7 Juni

Hai babaturan, Tingali Kumaha Amérika nangtoskeun tingkat cetakan anjeun!

Salaku pabrik kapang ékspor di Cina, Ngabandingkeun sareng kapang domestik, ékspor harga kapang pasti langkung luhur dina sababaraha taun ka pengker, celah disababkeun ku standar anu béda. The American Society of Plastik Industry (SPIAN-102-78) ngabagi kapang kana lima kategori. Lima jenis cetakan ieu ...

Maca deui
How to control the deformation of air &water tank part?-design section
Kreativitas 5 Koméntar 7 Juni

Kumaha carana ngontrol deformasi bagian bak udara & cai? -Bagian desain

1, Desain pra-deformasi mangrupikeun konci Ngeunaan kapang udara otomatis & tangki cai produk palastik, kualitas ngadalikeun desain sareng manufaktur langkung sesah tibatan jinis normal, sabab bagian jinis ieu biasana dicetak ku bahan PA6 (PA66) + GF (30-35%) sanyawa, sareng mater jenis ieu ...

Maca deui
Transparent food-boxes molds been shipped to customer
Kreativitas 5 Koméntar 7 Juni

Cetakan kadaharan-buleud transparan dikirim ka konsumén

May 15th, 2017- cetakan kiriman Saatos sababaraha sasih damel atos, sakumpulan cet (kotak-kotak makanan) cet dikirimkeun ka palanggan. Salaku bagian na transparan (sakumaha gambar di luhur ditémbongkeun), sareng nasabah ngagaduhan syarat tingkat tinggi dina penampilan bagian. Tim rékayasa urang ngalakukeun seueur pikeun nalukkeun ...

Maca deui
What is scientific tooling trial ?
Kreativitas 5 Koméntar 7 Juni

Naon sidang alat ilmiah?

1. Tujuan sidang kapang? Kaseueuran cacad anu dibentuk kajantenan dina prosés palastik sareng prosés nyetak, tapi kadang-kadang aya hubunganana sareng desain kapang anu teu masuk akal, kalebet jumlah rongga; desain sistem anu tiis / panas lumpat; jenis, posisi sareng ukuran suntik ...

Maca deui
Hot Spring+ forest drifting for fun!
Kreativitas 5 Koméntar 7 Juni

Panas Spring + leuweung leuweung pikeun senang!

-Anggal ka Lembah Kaséhatan Panas Nankunshan Panas Kujang hujan sababaraha dinten sareng kuring henteu terang yén semi parantos atos. Sakali cuaca damang, kuring sadar yén usum panas parantos lami sumping. Waktos teras-terasan dina jalan anu teu disengaja urang, kalénder 2019 parantos dialihkeun dina Juni, sareng usum panas ...

Maca deui
Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!