Warta Perusahaan

Dongguan Enuo kapang Co., Ltd. mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Hot Spring+ forest drifting for fun!
Warta

Panas Spring + leuweung leuweung pikeun senang!

-Anggal ka Lembah Kaséhatan Panas Nankunshan Panas Kujang hujan sababaraha dinten sareng kuring henteu terang yén semi parantos atos. Sakali cuaca damang, kuring sadar yén usum panas parantos lami sumping. Waktos teras-terasan dina jalan anu teu disengaja urang, kalénder 2019 parantos dialihkeun dina Juni, sareng usum panas ...
Diajar deui
Hi friends, See How American judge your molds level !
Warta

Hai babaturan, Tingali Kumaha Amérika nangtoskeun tingkat cetakan anjeun!

Salaku pabrik kapang ékspor di Cina, Ngabandingkeun sareng kapang domestik, ékspor harga kapang pasti langkung luhur dina sababaraha taun ka pengker, celah disababkeun ku standar anu béda. The American Society of Plastik Industry (SPIAN-102-78) ngabagi kapang kana lima kategori. Lima jenis cetakan ieu ...
Diajar deui
Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!