Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Multi-Rongga kapang

Detil Produk

Tanda Produk

Sababaraha bagian plastik dihasilkeun dina hiji siklus (cetakan suntikan sakali), anu ku urang disebatna kapang multi-rongga.
Salaku conto, opat bagian plastik anu sami dihasilkeun, disebat kapang 4-rongga. Upami produk anu eunteung dihasilkeun dina kapang, contona, dua produk kénca sareng dua katuhu, nami kapang biasana kapang rongga 2 + 2. Pikeun produk anu béda anu dihasilkeun dina kapang anu sami, istilah téknis mangrupikeun rangkaian cetakan. (4 béda rongga = 4 Rongga seri kapang)
Di cetakan multi-rongga,kasaimbangan jalur aliran mangrupakeun konci pikeun mastikeun keusikan produk anu seragam. Ieu penting pikeun nyingkahan panyekelan rongga tunggal sareng pikeun mastikeun yén sadaya bagian plastik anu bakal dihasilkeun ngagaduhan kualitas anu sami.

Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Pikeun Permintaan Perdagangan

Hubungi Kami Ayeuna

+86 13922865407

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!