Profil Perusahaan

Dongguan Enuo Mould Co., Ltd. mangrupikeun cabang ti Hong Kong BHD Group, bisnis inti nyaéta desain kapang plastik sareng pabrik. Salajengna, Enuo kapang mangrupikeun pabrik OEM anu kalibet dina bagian-bagian logam mesin Machining, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik cetakan, nyemprot sareng dirakit.

Perusahaan ngahontal perpindahan pabrik anyar dina bulan April 2017, kalayan luas 2.000 méter pasagi, nyaéta tilu kumpulan majelis mols di bengkel sareng dieusian ku pusat mesin mesin presisi, mesin percikan EDM, mesin panggilingan, mesin grinding, uji coba sareng alat-alat sanés anu langkung lengkepna tibatan 30 sét. Beurat angkat maksimal tina derek nyaéta 15 ton. Kaluaran taunan langkung ti 100 sét sareng cetakan panggedéna anu kami damel dugi ka 30 Ton. Dibandingkeun sareng pasar kapang, daya saing inti perusahaan asalna tina tim rékayasa sareng manufaktur anu ngalaman. Anggota manajemén inti dina departemén proyek, desain sareng pabrik sadayana ngagaduhan langkung ti 10 taun pangalaman kerja praktis sareng pangalaman manajemén departemén, Ku alatan éta, aranjeunna tiasa ogé ahli dina koordinasi sumberdaya pikeun méréskeun dua titik nyeri anu utama dina pabrik-kualitas sareng tenggat waktos . Tim desain parantos langsung aub dina desain kapang tina lampu otomatis Marelli AL / Magna / Valeo; Mahle-Behr hawa & tank otomatis cai sareng kipas kipas bagian kurung; Bagian sunroof otomatis Inalfa; Bagian asesoris interior sareng éksterior HCM; INTEC / ARMADA (Nissan) bagian strukturna otomatis sareng bagian rumah tangga LEIFHEIT. Tim proyék parantos langsung mingpin kapang kapang pikeun CK / Mahle-Behr / Valeo tank hawa & cai sareng kipas kipas bagian kurung; Pipa inog sareng outlet Sogefi, interior sintétik Sinocene / Toyota sareng bagian strukturna luar, bagian tanki bahan bakar EATON, saklar listrik ABB sareng produk rumah tangga IKEA. Salaku tambahan, perusahaan ngawangun aliansi pamekaran sareng anggota grup BHD anu sanés, urang tiasa nyayogikeun jasa mandeg ti desain kapang sareng manufaktur, desain perlengkapan inspeksi sareng manufaktur, suntikan produk plastik, nyemprot sareng perakitan.

Ngeunaan kapang Enuo

-Kecap kedah tulus sakumaha janji hutang!

Dongguan Enuo Mould Co., Ltd. mangrupikeun cabang tina Hongkong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, perlengkapan pamariksaan R&D, suntikan produk plastik, panyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Perusahaan ngahontal perpindahan pabrik anyar dina April 2017, aréa taman industri énggal 3.000 méter pasagi, anu dieusian ku presisi
Pusat mesin CNC, mesin percikan EDM, mesin panggilingan, mesin grinding,tés sareng alat-alat sanésna sadayana langkung ti 30 sét, ogé tilu kelompok majelis kapang kalebet.

Klién Kami

Nuhun kana pangrojong sadayana klién

Perusahaan Tembongkeun

Enuo fasilitas nyumbang kana kasuksésan anjeun!

Pikeun Permintaan Perdagangan

Hubungi Kami Ayeuna

+86 13922865407

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!