Kéngingkeun Quote

Dongguan Enuo kapang Co., Ltd. mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, bisnis inti nyaéta desain kapang plastik sareng pabrik. Salajengna, kapang Enuo mangrupikeun pabrik OEM anu kalibet dina bagian-bagian logam mesin Machining, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik cetakan, panyemprot sareng perakitan.

Kirim pesen

Kéngingkeun Quote

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!