Produk Prototipe

Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Produk Prototipe

Detil Produk

Tanda Produk

Enuo kapang nganggo percetakan 3D atanapi téknologi cetakan silikon pikeun nyayogikeun palanggan kalayan layanan mandeg sapertos ngembangkeun produk gancang, pembuatan modél gancang, pakakas gancang sareng produksi masal. Ngagunakeun PRO / E, SOLIDWORKS, MASTERCAM, AUTOCAD sareng parangkat lunak sanés pikeun produk internal Optimisasi struktur, desain, sareng sajabana, nyayogikeun palanggan kalayan dasar anu andal pikeun pamekaran produk énggal, uji pasar, penjualan paméran sareng manufaktur kapang.

Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Pikeun Permintaan Perdagangan

Hubungi Kami Ayeuna

+86 13922865407

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!