Ngukur Gauge

Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Ngukur Gauge

Detil Produk

Tanda Produk

Kapang Enuo parantos nyayogikeun Pangukur, perlengkapan pangrojong CMM sareng lini perakitan lini produksi salami mangtaun-taun pembuatan kapang sareng penjualan. Ruang lingkup jig inspeksi nyertakeun panutup mobil sareng bagian hiasan di jero / luar. Injeksi bagian anu dibentuk, lampu mobil otomatis sareng bagian stamping logam. Enuo Team ngandelkeun tim operasi anu éfisién, alat-alat pangolahan / pangukuran anu hadé sareng kualitas anu stabil pikeun teras-terasan nyayogikeun nasabahjasa hiji-eureun kualitas luhur.

Gauge in germany
Gauge in germany
Gauge in germany
Pikeun Permintaan Perdagangan

Hubungi Kami Ayeuna

+86 13922865407

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!