Dongguan Enuo kapang Co., Ltd mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Tangki Cai Otomatis

Detil Produk

Tanda Produk

Urang tiasa ngarancang Tangki Cai Otomatis numutkeun conto atanapi ideu palanggan urang.

Gauge in germany
Gauge in germany
Pikeun Permintaan Perdagangan

Hubungi Kami Ayeuna

+86 13922865407

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!