Dongguan Enuo Mould Co., Ltd. mangrupikeun cabang tina Hong Kong BHD Group, desain kapang plastik sareng pabrik mangrupikeun bisnis inti na. Salajengna, bagian-bagian logam mesin CNC, produk prototipe R&D, perlengkapan pamariksaan / Gauge R&D, produk palastik nyetak, nyemprot sareng perakitan ogé kalibet.

Panutup Mesin Otomatis

Kami nyayogikeun rupa-rupa layanan kréatip

Panutup Mesin Otomatis

Auto Engine Cover

Maca deui

Kanggo inpormasi lengkep

Kecap kedah ikhlas, sakumaha janji nyaéta hutang!